Karlstads Energi AB

 

 

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Beskrivning

Energiproduktion har idag cirka 50 medarbetare, fördelade på drift och underhåll. Vi arbetar för att leverera lokal, trygg och förnybar värme till hemmet, skolan eller arbetet för mer än 50 000 Karlstadsbor. Vår senaste anläggning, Heden 3, är en modern fastbränsleanläggning som placerar oss i framkant inom miljöområdet. Du blir en viktig del i arbetet för att säkerställa värmeleveransen till våra kunder. 

Vi står inför många spännande utmaningar under de närmaste åren och behöver din hjälp i ett intressant och utvecklande arbete. 

Din roll 

Som skiftingenjör ansvarar du för ett team med två drifttekniker och en 1:e drifttekniker. Som skiftingenjör är du, under ditt skift, operativt ansvarig för bolagets produktion med avseende på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du samordnar drift och underhåll under pågående skift, hanterar frånvaro och informerar ansvariga vid särskilda händelser. Du ansvarar för att utveckla teamet och bygga ett jämnt lag. Om ett nödläge uppstår under ditt skift så är du den som ansvarar på plats. Arbetet bedrivs i huvudsak genom kontinuerlig skiftgång. 

Din personlighet 

Du är en ledare som involverar och utvecklar dina medarbetare. Med en hög medvetenhet för kund, säkerhet, kostnader, produktivitet, kvalité och miljö driver du verksamheten framåt tillsammans med ditt team. Ditt engagemang spiller över på människor i din närhet och bidrar till ett mer hållbart Karlstads Energi. 

Kvalifikationer

Kvalifikationer 

Högskoleingenjör med inriktning mot energi eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kraft- eller processindustri. Erfarenhet från fjärrvärme- och kraftproduktion samt personalansvar är meriterande. Certifierad pannskötare är meriterande.  

För tjänsten behöver du:  

B-körkort. 

God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. 

Anställningens omfattning 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Omfattning: Heltid 

Tillträde: enligt överenskommelse 

Beredskapstjänstgöring kan ingå. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Linda Östberg, 054- 5409916
  • Conny Karlsson, 054-5401138
Facklig företrädare
  • Bo Mattsson, 054-5401154
Publicerat 2022-02-02
Sista ansökningsdag 2022-02-20

Tillbaka till lediga jobb