Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Norrstrandsskolan

Beskrivning

Norrstrandsskolan ligger i centrala Karlstad. Skolan kännetecknas av en hög trivsel både hos elever och personal. För oss är det viktigt med trygghet och studiero. Vi är stolta över att ha en driven och kompetent personal som ligger i framkant i skolutveckling. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vi är måna om att du har en bra arbetsmiljö. 

Arbetsuppgifter

Som skolsköterska på Norrstrandsskolan 7-9 ingår du i elevhälsoteamet. Elevhälsoteamet är skolans stöd i elevhälsoarbetet och då främst i det främjande och förebyggande arbetet. Teamet leds av rektor och i teamet ingår även kurator, skolpsykolog, speciallärare och specialpedagog. Elevhälsan bidrar till att främja elevernas lärande, utveckling och hälsa. Skolsköterskans uppdrag är att tillföra medicinsk kompetens och ansvara för de insatserna. Alla elever erbjuds hälsobesök och vaccinationer. Du ska även erbjuda och utföra hälsosamtal enligt gällande riktlinjer, organisera och medverka vid skolläkarmottagning. Du kommer också att ingå i ett nätverk med andra skolsköterskor i kommunen med gemensamma möten, handledning och utbildning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad skolsköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. I ditt arbete är det viktigt att du tar ett eget ansvar för dina uppgifter, att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av digitala verktyg som PMO är meriterande. Har du arbetet tidigare som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga så ser vi det som mycket positivt. Du behöver också ha förmåga att prioritera då dagliga inplanerade arbetsuppgifter hastigt kan förändras. Det är också viktigt att du har ett gott professionellt bemötande. Du ska också ha en förmåga att tydligt kunna kommunicera med barn, vårdnadshavare och personal. 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Sofia Hedberg, 054-5403122
  • Anna Prochazka, 054-5403680
Facklig företrädare
  • Facklig kontakt nås via Karlstad kommuns växel, 054-540 00 00
Publicerat 2020-11-24
Sista ansökningsdag 2020-12-13

Tillbaka till lediga jobb