Vård- och omsorgsförvaltningen, Hälso- och sjukvård

Beskrivning

Inom hälso- och sjukvård arbetar idag cirka 120 sjuksköterskor/distriktssköterskor med att ge en god och säker vård. Det är ett omväxlande och intressant arbete för dig som vill arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende. Vi erbjuder en god introduktion och tillgång till mentorer när du börjar din anställning hos oss.

Arbetsuppgifter

Vill du ha en chans att påverka ditt arbete och göra skillnad?

Som sjuksköterska/distriktssköterska för kväll/pool är din huvuduppgift att arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser för kunden på jourtid, såväl planerade som akuta. Du leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Arbetet innebär ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt kunderna och deras anhöriga. Ditt arbetsområde sträcker sig över hela Karlstad kommun. Arbetet i poolen innebär att du arbetar på schema dag och kväll samt helgtjänstgöring.

På kvällar och helger är vi bland annat rådgivande i telefon, där vi möter både kunder och omvårdnadspersonal, samt gör individanpassade hembesök efter behov. Vi gör våra möten viktiga! Vi är en bra arbetsgrupp och vi har roligt på jobbet och vi har fullt fokus på våra kunder.

Om du tror att vi har något att erbjuda just dig, gör en ansökan eller hör av dig!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är detta meriterande. Arbetet kräver b-körkort. Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Ett krav är att du måste kunna arbeta självständigt hos kund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Ewa Sandberg, 054-5405884
Facklig företrädare
  • Facklig kontakt nås via Karlstad kommuns växel, 054-540 00 00
Publicerat 2020-11-10
Sista ansökningsdag 2020-12-19

Tillbaka till lediga jobb