Sundstabadet är en av Sveriges största badanläggningar med c:a 400 000 besökare årligen. Tillsammans jobbar vi varje dag för att var och en av dem ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vill du vara med? Tveka inte att söka!

Vikariepool

För att skapa en ännu bättre upplevelse för våra gäster behöver vi nu fler duktiga vikarier och extrapersonal. Vi söker vikarier till fem huvudområden:

  • Badpersonal
  • Reception
  • Städ
  • Cafépersonal
  • Massör
När du har skickat in din intresseanmälan får du besked om du gått vidare i processen och kommer i sådana fall bli kallad till en intervju med Sundstabadets vikariesamordnare. Vi tillämpar löpande tillsättning av eventuella timvikarier.

Utbildning och erfarenhet

För varje arbetsområde finns det olika erfarenheter/utbildningar som du behöver ha för att vara en lämplig kandidat.

Badpersonal – Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete, men viktigaste är att du är noggrann, självgående och serviceinriktad då du har mycket gästkontakt. För att bli aktuell måste du klara vårt simtest. 

Cafeteria – Du ska ha erfarenhet av arbete i café eller på restaurang. Kassavana är ett krav. För att trivas hos oss tror vi att du har ett stort intresse för att laga hälsosam mat från grunden.

Reception – Du ska ha tidigare erfarenhet från att ha jobbat i reception, gärna från friskvårdsanläggning, hotell eller event. Kassavana är ett krav. Som person ska du vara social, lyhörd och serviceinriktad.

Städ  Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare uppdrag, men viktigaste är att du är nogrann, social och serviceinriktad då du har mycket gästkontakt.

Massör  Det är meriterande om du är certifierad av BSM eller har en annan likvärdig certifiering eller utbildning. Vi lägger stor vikt på att du är social och är serviceinriktad då gästkontakten också ligger i fokus.

 


Har du erfarenheter som gör att du kan vikariera inom fler än ett av arbetsområdena ser vi det som en stor fördel. Du som söker har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, ansvarsfull, initiativrik och lätt att samarbeta med. Du ska ha fyllt 18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Distribuie link-uri


Conectați și trimiteți o înregistrare de interes

Inapoi la locuri de munca vacante