Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Tingvallagymnasiet

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för gymnasiet i svenska.

I tjänsten ingår undervisning, mentorskap, samt att ta del av och ansvara för de arbetsuppgifter som finns inom programarbetslag och ämneslag. Du kommer att arbeta självständigt, samt tillsammans med kollegor med att planera och genomföra den pedagogiska verksamheten.

Du arbetar med elevernas måluppfyllelse i fokus i samarbete med skolledning och kollegor. Du deltar aktivt i skolans gemensamma systematiska kvalitetsarbete och fortbildning. I verksamheten arbetar du nära kollegor och skolledning, i såväl ämnesutveckling såsom skolutveckling. Du kommer ha din tillhörighet till ekonomiprogrammet. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan skolans olika professioner vilket gör att du får ett gott stöd i arbetets olika delar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med starkt engagemang för ungdomar och som tycker om att arbeta med elevernas lärande. Du är behörig lärare inom gymnasiet och har gärna erfarenhet av liknande arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Du är flexibel, kunnig, engagerad och ser möjligheter i förändringar. Du har förmåga att arbeta självständigt och strävar efter att varje dag förbereda eleverna för sitt kommande yrkesliv respektive förbereda eleverna inför högskolestudier. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, gillar att arbeta i team samt drivs av att varje dag skapa goda möjligheter för våra elever att nå sina mål!

Du tycker om att ta ansvar och ser mentorsrollen som en viktig del i ditt arbete. Du har lätt att skapa förtroende och känner dig bekväm med att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, du deltar i kollegialt lärande och har intresse av att utveckla skolan, även utanför undervisningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varm välkommen med din ansökan.

Intervjuer sker fortlöpande  

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Annelie Oscarsson, 054-5401854
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-04

Tillbaka till lediga jobb