Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Stodeneskolan

Beskrivning

Stodeneskolan är en F-6 skola belägen i närheten av Klarälven i trevliga bostadsområdet Stodene cirka 9 km från Karlstad centrum. På skolan går det cirka 360 elever och det finns tre fritidsavdelningar som är integrerade i skolan. Vi som arbetar på Stodeneskolan jobbar för att alla elever ska känna trygghet och trivsel och för oss är det viktigt att alla elever utvecklas så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov. 

Vi söker nu en lugn och trygg elevassistent till några av våra fina elever med behov av stöd. Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde den 12 augusti 2024 och sträcker sig till den 12 juni 2025, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Arbetet som elevassistent innebär att du kan arbeta såväl riktat mot enskild elev som mot elevgrupp under skoldagen, du samarbetar väl med övriga pedagoger i skolan. Detta är ett passande uppdrag till dig som söker varierande arbetsuppgifter som ger ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elevassistent eller har tidigare erfarenheter som kan bedömas som likvärdig.

Som person är du lugn, trygg, lyhörd och tydlig. Du har gott om tålamod och möter med värme och förståelse varje barn utifrån dess förutsättningar. Du har lätt för att samarbeta med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Under skoldagen är du en stabil, trygg och närvarande vuxen i mötet med eleverna.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-12
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 12 augusti
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Suzanna Rathje Hedberg, 054-5401113
Facklig företrädare
  • Kommunal Skola Teknik Karlstad, 010-4429244
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-04

Tillbaka till lediga jobb