Karlstad Kommun

Beskrivning

Vi på Norrstrandsskolan söker nu en lärare i musik för årskurs 4-9 som vill spela en viktig roll i elevernas utveckling och ha möjlighet att göra skillnad i deras liv.

På Norrstrandsskolan går cirka 800 elever från årskurs 4 till 9. Hos oss har vi ett stort fokus på att arbeta främjande och förebyggande när det gäller elevhälsoarbetet. Vi arbetar efter hypotesen: om du mår bra, lär du bra och då mår du bättre. Vårt mål är att att skolans elever och vuxna ska ha förutsättningar att skapa tillitsfulla relationer. Vi sammanfattar detta i Tillsammans når vi längre.

Arbetsuppgifter

Som musiklärare hos oss kommer du att spela en central roll i att utveckla elevernas musikaliska färdigheter och intresse. Du kommer att undervisa i musik enligt läroplanen, planera och genomföra musikaliska projekt. Tillsammans med eleverna utvärderar du undervisningen för att alltid sträva efter att förbättra undervisningen, elevernas lärande och ditt professionella lärande. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation med inriktningen musik för årkurs 3-6. 

I din yrkesroll ska du ha förmågan att ta initiativ, kunna att starta projekt, uppnå resultat och slutföra det, ibland självständigt men även tillsammans med andra. Du tar ansvar för dina uppgifter och driver processer vidare. Självklart har du en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar, vilket gör att du anpassar budskapet till mottagaren. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. 

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fatta
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Thomas Törnquist, 054-5401507
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 054-5404768
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-07-03

Tillbaka till lediga jobb