Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Alsters förskola

Beskrivning

Nu söker vi dig som är barnskötare till Alsters förskola! Som barnskötare har du en viktig roll i att skapa en trygg och stimulerande miljö för barnen där de kan lära och utvecklas som individer. Genom att engageras i barnens lek och aktiviteter hjälper du dem att utveckla sociala och känslomässiga färdigheter samtidigt som du hjälper dem att bygga självförtroende och självständighet. 

På Alsters förskola arbetar vi med att skapa en trygg miljö för att erbjuda bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling. Vi är en förskola med sex hemvister. Vi samarbetar vid öppning och stängning av förskolan och tack vare vårt unika hus har vi många naturliga mötesplatser som en gemensam matsal, ett samlingstorg och en stor ateljé. Du kan läsa mer om vår förskola här: https://karlstad.se/forskola-skola-och-utbildning/forskola/forskolor-och-familjedaghem/alsters-forskola

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 2025-06-15

Arbetsuppgifter

Som barnskötare har du en ovärderlig roll där du hjälper och inspirerar barnen i deras aktiviteter. Det är ett viktigt, roligt och omväxlande arbete där du utgår från barnens intresse. Tillsammans med förskollärare arbetar utifrån aktuella styrdokument, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten. 

Hos oss arbetar du tillsammans med välutbildade kollegor och arbetar med ett fokus på ett hållbart arbetsliv. Du erbjuds också fyra kompetensutvecklingsdagar per år för din utveckling i arbetslivet och som barnskötare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare via gymnasial- eller eftergymnasial utbildning motsvarande minst 1300 p. 

I din yrkesroll har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter eftersom ingen dag på förskolan är den andra lik. Du samarbetar bra med såväl kollegor, barn och vårdnadshavare där du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom kan du planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. 

Hos oss erbjuds du ipad arbetsverktyg och arbetskläder för utevistelsen. Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat förmånligt friskvårdsbidrag tillsammans med en rad andra förmåner som du kan läsa om här: https://karlstad.se/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/formaner

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Välkommen med din ansökan!

En bild på alsters förskola

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-06-15
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Ann Svensson, 054-5403432
Facklig företrädare
  • Kommunal, Ulrica Elfgren Borgström, 054-5408707
  • Kommunal Skola Teknik Karlstad, 010-4429244
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb