Kommunledningskontoret, Kommunikationsavdelningen

Beskrivning

Vi söker en kvalificerad och kreativ grafisk formgivare till Kommunbyrån för ett vikariat från september 2024 till april 2025, med anledning av en föräldraledighet.

Kommunbyrån fungerar som Karlstads kommuns interna byrå och erbjuder tjänster inom grafisk formgivning, fotografi och filmproduktion till våra förvaltningar och bolag inom koncernen. Vi välkomnar dig som vill bidra till att stärka vår visuella kommunikation och vara en del av vårt engagerade team.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad grafisk formgivare och kreatör som har erfarenhet av att formge olika typer av produkter, både för tryck, digitalt och rörligt inom ramen för en grafisk profil.

Din uppgift är att tillsammans med två andra grafiska formgivare arbeta på uppdrag från kommunens förvaltningar och leverera inom avtalad tid. Uppdragens karaktär varierar, ibland gör du allt – från idé till färdig produkt, ibland är uppdragen mer styrda. Vissa uppdrag är återkommande medan andra är varierande utifrån beställaren.

Arbetet kan ibland vara tidspressat och kräver flexibilitet och stresstålighet.

Vi kan erbjuda dig en härlig arbetsplats med kvalificerade och engagerade kollegor som hjälps åt och som gillar sitt jobb.

Kvalifikationer

Vikariatet kräver att du har en grafisk utbildning i grunden eller motsvarande med minst tre års erfarenhet som grafisk formgivare. Du jobbar obehindrat inom Adobe Creative Suite, främst InDesign, Illustrator, Photoshop och Premiere.

Vi söker dig som

- har tidigare erfarenhet av arbete på byrå eller som frilans flerårig erfarenhet av att arbeta med original och har ett bra öga för färg och form

- är van att jobba med både tryckproduktioner till exempel foldrar, broschyrer, affischer och rapporter samt digitala medier till exempel Powerpoint presentationer, Word, och även rörligt material till sociala medier

Du är 

- noggrann, kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer

- operativ, snabb, självgående och nyfiken att lära dig mer

- van att ta fram idé och förslag utifrån beställarens önskemål

- tar ansvar för egen planering och van att redovisa tidsrapportering.

- har kunskap inom tillgänglighetsanpassade dokument (Adobe Acrobat) 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-04-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Ylva Elofsson, 054-5401159
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb