Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Tuggeliteskolan

Beskrivning

Vi på Tuggeliteskolan söker nu en lärare till årkurs 1 som vill spela en viktig roll i våra elevers utveckling och som har möjlighet att göra skillnad i deras liv. 

Tuggeliteskolan är en lågstadieskola med cirka 150 elever från förskoleklass till årskurs 3. Skolan ligger uppe på Skåreberget nära skogen med natur- och friluftsområden, elljusspår, grillplatser och skidbacke. Vi besöker ofta vårt närområde både för lek och undervisning. Vi har ibland lektioner utomhus och ett stort utbud av rastaktiviteter för att eleverna ska känna sig trygga samt utveckla sitt lärande. Läs gärna mer om vår skola här: https://karlstad.se/forskola-skola-och-utbildning/grundskola/grundskolor/tuggeliteskolan

Tjänsten är en visstidsanställning mellan 2024-08-15 till 2024-12-20.

Arbetsuppgifter

Som lärare i årkurs 1 arbetar du med några av skolans yngsta barn där du skapar nyfikenhet och lägger grunden för skolans viktigaste ämnen. Mentorskap ingår även i rollen.

Du utvecklar elevernas kunskaper och färdigheter utifrån läroplanen och varje elevs individuella behov och förutsättning. Vidare planerar du undervisningen genom att ta fram mål, välja metoder och material samt förbereda lektioner. Tillsammans med eleverna utvärderar du undervisningen för att alltid sträva efter att förbättra undervisningen, elevernas lärande och ditt professionella lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation mot förskoleklass och åk 1-3. 

I din yrkesroll ser vi att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, eftersom ingen dag i skolan är den andra lik. Du skapar och underhåller relationerna med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240815
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer BUN/2024:1829
Kontakt
  • Sofia Hedberg, 054-5403122
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 054-5404768
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb