Teknik- och fastighetsförvaltningen

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla vår informationshantering av anläggningsinformation? Riktig, relevant och säker information som är tillgänglig och värdesätts är vår vision och en förutsättning för att vatten- och avloppsförsörjningen ska fungera nu och i framtiden. För att nå dit behöver vi på VA-avdelningen bli fler. 

På VA-avdelningen får du ca 110 härliga kollegor som ser till att det finns vatten i kranen och renat avlopp varje dag. Vi är bra på det vi gör, men vill alltid bli bättre och är noga med att ha kul tillsammans under tiden. Därför är du som person viktig för oss. Om du tar med dig din nyfikenhet och klokhet från ditt tidigare yrkesliv och delar med dig av den så lovar vi att ge dig rum att växa och utvecklas tillsammans med oss. 

Arbetsuppgifter

VA-avdelningen är just nu inne i ett aktivt utvecklingsarbete för vår anläggningsinformation, där vi bland annat inför nya systemstöd, informationsstruktur och arbetssätt gällande vår dokumentation. Du kommer i ditt arbete att ha en central roll i utvecklingsarbetet med fokus på strategi och helhetsgrepp över informationsförvaltningsområdet. Dina arbetsuppgifter innefattar att initiera, driva och följa upp åtgärder inom området, både när det gäller utveckling av informationshanteringssystem för teknisk dokumentation till strukturering och kravställan av avdelningens nuvarande och framtida VA-information. Du samverkar med avdelningens andra informationsförvaltare i ditt arbete.  

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom området eller motsvarande kunskaper som vi bedömer som likvärdiga. Du har erfarenhet av dokumenthanteringssystem samt utvecklingsarbete inom informationshantering.  

Meriterande är om du har erfarenhet av att leda och utveckla kvalitetsarbete av informationshanteringssystem för teknisk anläggningsinformation. VA-avdelningen använder bland annat Microsoft SharePoint respektive Master Concept i vår verksamhet.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du är kommunikativ, pedagogisk och har lätt för att samarbeta. Du ska också kunna driva frågor och ta självständiga beslut. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen att ansöka redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer TFN/2024:3225
Kontakt
  • Jan Wilhelmsson, 054-5406812
Facklig företrädare
  • Vision, Katarina Carlsson, 054-5404757
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-09

Tillbaka till lediga jobb