Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Sundsta- Älvkullegymnasiet

Beskrivning

Sundsta-Älvkullegymnasiet är en av Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskolor och en av de allra största. Skolan har ca 2000 elever och 250 personal.

Vår vision är enkel. Våra elever ska nå sina mål och vara väl rustade för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu elevassistent till anpassade gymnasieskolans individuella program. Som elevassistent ingår du i ett arbetslag bestående av lärare och elevassistenter där samarbete och lyhördhet för elevernas behov är viktigt.

Du är en trygg vuxen som har god förmåga att skapa tillitsfulla relationer med eleverna, både under lektionstid och på raster. Du tar ett stort personligt ansvar och har tålamod i mötet med eleverna.

Flera av våra elever har flerfunktionsnedsättningar och använder AKK.

Eleverna har ofta ett stort omvårdnadsbehov och behöver stöd av dig som elevassistent i olika situationer under hela dagen.

Kvalifikationer

Vi söker elevassistent som har en elevassistentutbildning, gymnasial utbildning från barn- och fritidsprogrammet med pedagogisk inriktning eller eftergymnasial utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du har erfarenhet och kunskap kring elever inom NPF, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och AKK.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom anpassad skola. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-16
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Pernilla Forzelius Vikström, 054-5403341
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb