Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Skåre herrgårds förskola

Beskrivning

Som förskollärare ger du barnen möjlighet till en bra framtid, varje dag. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Förskollärare är ett brett, stimulerande och viktigt arbete där du som förskollärare får bidra till att skapa en trygg, utvecklande och lärorik förskola för våra yngsta medborgare.

Nu söker vi en förskollärare till Skåre herrgårds förskola. 
Skåre Herrgårds förskola ligger i bostadsområdet Skåreberget. Förskolan består av sex avdelningar, belägna i tre byggnader. I dagsläget har vi två avdelningar för yngre barn, två avdelningar för äldre barn och två åldersblandade avdelningar. Den vita herrgårdsbyggnaden omges av två röda längor som är traditionella förskolebyggnader.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ingår har du tillsammans med dina kollegor ett pedagogiskt ansvar för planering, utvärdering, analys och utveckling av verksamheten. Dina kollegor kommer både bestå av andra förskollärare och barnskötare. I ditt arbete säkerställer du att varje barn ges möjlighet till utbildning, undervisning, lärande och inflytande. Som förskollärare präglas ditt arbete av en tydlig respekt för varje individ samt en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor. Hos oss arbetar du tillsammans med välutbildade kollegor och arbetar med ett fokus på ett hållbart arbetsliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. 

Som person ser vi att du har väl grundade och tydliga värderingar som gör att du har förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du har lätt för att arbeta med andra människor och förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Eftersom ingen dag är den andra lik i förskolans värld är det viktigt att du som oss har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter där du ser möjligheterna i förändringarna. 

Hos oss erbjuds du ipad som arbetsverktyg, arbetskläder för utevistelsen och kontinuerlig kompetensutveckling. Som anställd i vår förvaltning och Karlstads kommun erbjuds du en rad olika förmåner, bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag på 3000 kronor/år som du kan använda till olika typer av friskvårdsaktiviteter. 

Välkommen med din ansökan!

 
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Mikael Löfgren, +46545404362
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 054-5404768
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-06-27

Tillbaka till lediga jobb