Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Orrholmens förskola

Beskrivning

Nu söker vi dig som är barnskötare till Orrholmens förskola! Som barnskötare har du en viktig roll i att skapa en trygg och stimulerande miljö för barnen där de kan lära och utvecklas som individer. Genom att engageras i barnens lek och aktiviteter hjälper du dem att utveckla sociala och känslomässiga färdigheter samtidigt som du hjälper dem att bygga självförtroende och självständighet. 

Orrholmens förskola ligger centralt belägen i Karlstad på området Orrholmen med närhet till både Orrleken och Mariebergsskogen. Vi flyttade in i våra nybyggda lokaler i november 2023. Vi vill att barnens miljö ska vara inspirerande för lek och lärande. Inomhus har vi ljusa, fräscha miljöer där barnens intressen och behov speglas i material och möblering. Här finns ett mottagningskök, matsal och pedagogiskt kök, sagogrotta, skogsglänta, förskolebibliotek och ett stort torg för konstruktionslek. Den stora gården är spännande och varierad och det finns plats för både lugnare lek och även härliga ytor där motoriken utmanas. Läs gärna mer om vår förskola genom att följa länken: https://karlstad.se/forskola-skola-och-utbildning/forskola/forskolor-och-familjedaghem/orrholmens-forskola

Arbetsuppgifter

Som barnskötare har du en ovärderlig roll där du hjälper och inspirerar barnen i deras aktiviteter. Det är ett viktigt, roligt och omväxlande arbete där du utgår från barnens intresse. Tillsammans med förskollärare arbetar utifrån aktuella styrdokument, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten. 

Hos oss arbetar du tillsammans med välutbildade kollegor och arbetar med ett fokus på ett hållbart arbetsliv. Du erbjuds också fyra kompetensutvecklingsdagar för din utveckling i arbetslivet och som barnskötare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare via gymnasial- eller eftergymnasial utbildning motsvarande minst 1300 p. 

I din yrkesroll har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter eftersom ingen dag på förskolan är den andra lik. Du samarbetar bra med såväl kollegor, barn och vårdnadshavare där du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom har du god förståelse för hur människor tar till sig kunskap och anpassar dig personers olika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper! 

Hos oss erbjuds du ipad som arbetsverktyg och arbetskläder för utevistelsen. Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer BUN/2024:1831
Kontakt
  • Carina Hultvall, 054-5406005
Facklig företrädare
  • Victor Widell, Sveriges lärare, 054-5404769
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb