Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Färjestadsskolan

Beskrivning

Vi på Färjestadsskolan söker nu en lärare i idrott årskurs 4-6 som vill spela en viktig roll i elevernas utveckling och ha möjlighet att göra skillnad i deras liv.

På Färjestadsskolan går cirka 560 elever, från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger mitt emellan Färjestad och Rud med närhet till olika rekreationsområden. Skolan är nybyggd med satsning på trygghet för eleverna och med den senaste digitala tekniken som stöd och hjälp i undervisningen för såväl pedagoger som elever. Vår fantastiska skolgård erbjuder stora möjligheter till undervisning och vistelse utomhus.

Vi jobbar aktivt med trygghet, trivsel och arbetsro. Skolan har ett väl utvecklat arbetssätt med rastaktiviteter för våra elever och ett samarbete med Fritidsbanken för att ytterligare förstärka trygghet och trivsel på våra raster. Skolgården uppmuntrar till spel, lek och umgänge.


Tjänsten är ett vikariat på 40% under läsåret 2024-2025

Arbetsuppgifter

Som lärare i årkurs 4-6 är ditt huvuduppdrag att utveckla elevernas kunskaper och färdigheter utifrån läroplanen och varje elevs individuella behov och förutsättning. Du planerar undervisningen genom att ta fram mål, välja metoder och material samt förbereda lektioner. Tillsammans med eleverna utvärderar du undervisningen för att alltid sträva efter att förbättra undervisningen, elevernas lärande och ditt professionella lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation mot årkurs 4-6 i idrott. Meriterande om du har tidigare erfarenheter inom yrket. 

I din yrkesroll är du en driven pedagog med stort engagemang för elevers delaktighet i undervisningen. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter där du även anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Att arbeta mot mål och fokusera på resultat är självklart för dig där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare. 

Tjänsten kommer att tillsättas om erforderliga beslut fattas. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-12
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20240812
Löneform Ferieanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Rune Jakobsson, 054-5403031
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 054-5404768
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-06-27

Tillbaka till lediga jobb