Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Skattkärrsskolan

Beskrivning

Vi på Skattkärrsskolan söker nu en lärare i årskurs 6 som vill spela en viktig roll i elevernas utveckling och ha möjlighet att göra skillnad i deras liv. Tjänsten är en visstidsanställnings under läsåret 24/25. 

Skattkärrsskolan har nästan 500 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger mitt i samhället men har ändå naturområden med tallskog och en grusplan inom skolgården. På vår skola vill vi att alla ska känna trygghet och glädje. Det ska vara en positiv miljö och lustfyllt lärande ska prioriteras. Det är vår helhetsidé och färgar alla våra beslut. Läs gärna mer om vår skola här: https://karlstad.se/forskola-skola-och-utbildning/grundskola/grundskolor/skattkarrsskolan

Arbetsuppgifter

Som lärare i årkurs 4-6 är ditt huvuduppdrag att utveckla elevernas kunskaper och färdigheter utifrån läroplanen och varje elevs individuella behov och förutsättning. Du planerar undervisningen genom att ta fram mål, välja metoder och material samt förbereda lektioner. Tillsammans med eleverna utvärderar du undervisningen för att alltid sträva efter att förbättra undervisningen, elevernas lärande och ditt professionella lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation mot årkurs 4-6 i ämnena svenska, SO och bild. 

Som person ser vi att du är en trygg och stabil förebild för våra elever. Du har en förmåga att anpassa ditt förhållningssätt till situationen där du har lätt för att anpassa dig efter omständigheterna. Du ser möjligheter i förändringar och har mod att agera efter din egen övertygelse. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-15
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Johan Wisenius, 054-5403635
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 054-5404768
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb