Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Tingvallagymnasiet

Arbetsuppgifter

Brinner du för bageri och konditori och har en önskan om att få lära ut dina kunskaper till våra elever? Hos oss jobbar du i en utpräglad laganda, du är aldrig ensam med utmaningar eller frågeställningar. Vi hjälps åt att planera vårt arbete. Öppenheten mellan oss är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. Tillsammans skapar vi en god lärandemiljö för våra elever.

Nu söker vi yrkeslärare till Restaurang- och livsmedelsprogrammet inriktning bageri. I arbetsuppgifterna ingår undervisning med för- och efterarbete, mentorskap, kontakt med elever, vårdnadshavare, branschen och handledare på APL. Vidare bidrar du i skolans utvecklingsarbete tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker en yrkeslärare till Restaurang- och livsmedelsprogrammet inriktning bageri. Du har goda yrkeskunskaper inom bageri och konditori.

Meriterande är om du är utbildad lärare eller studerar till yrkeslärare. Tjänsten passar dig som har goda kontakter i branschen. Du är en kreativ person som tycker om att arbeta med ungdomar och sätter elevens lärande i centrum. Du ser det som självklart att samarbeta med andra kollegor.

För att trivas som lärare hos oss är det viktigt att du är kommunikativ, ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och känner dig trygg i det ledarskap som läraryrket innebär. Du har lätt att samarbeta med andra, är flexibel, öppen och van vid problemlösning och självständigt arbete.  Stor vikt läggs vid förmågan att möta, motivera och utveckla elever med olika förutsättningar samt din personliga lämplighet.Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-12-19
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 24-08-12 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Agneta Ernstson, 0545401465
Facklig företrädare
  • Emil Johansson, 054-5402331
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb