Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Hultsbergsskolan

Beskrivning

Vi på Hultsbergsskolan söker nu en vikarierande lärare i årskurs 4-6 som vill spela en viktig roll i elevernas utveckling och ha möjlighet att göra skillnad i deras liv.

Hultsbergsskolan är en skola med cirka 500 elever från förskoleklass till årskurs 9. På skolan finns också en anpassad grundskola. Skolan ligger i ett villaområde mitt emellan Henstad och Hultsberg, med närhet till skog och andra grönområden.

Skolans vision är: "En skola att längta till" Vi vill bygga upp en förtroendefull relation med alla. Vi ser varje möte och dialog som en förutsättning för ett aktivt lärande.

På Hultsbergsskolan arbetar vi utifrån ett F–9 perspektiv där även anpassad grundskolan ingår. Tillgänglig lärmiljö står i fokus på skolan, där vi skapar en skol- och undervisningsmiljö med eleverna är i centrum. Vi arbetar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande utifrån ett relationellt förhållningssätt.

På vår skola är personalen uppdelade i olika arbetslag.

Arbetsuppgifter

Som lärare i årkurs 4-6 är ditt huvuduppdrag att utveckla elevernas kunskaper och färdigheter utifrån läroplanen och varje elevs individuella behov och förutsättning. Du planerar undervisningen genom att ta fram mål, välja metoder och material samt förbereda lektioner. Tillsammans med eleverna utvärderar du undervisningen för att alltid sträva efter att förbättra undervisningen, elevernas lärande och ditt professionella lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation mot årkurs 4-6 inom ämnena matematik, svenska, engelska naturorientering och samhällsorientering. 
Uppge i ansökan vilka ämnen du är behörig att undervisa i.

Som person ser vi att du är flexibel, lugn, har god samarbetsförmåga och är duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har ett stort intresse för barn och ungdomars lärande och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar att nå uppsatta mål. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap. Du har digital kompetens som du använder dagligen som ett naturligt verktyg i lärandet. 

Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-19
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Camilla Andrén, 054-5403190
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Cathrine Sonesson, 054-5404755
  • Sveriges lärare, Pontus Larson, 054-216689
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb