Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, Staben

Beskrivning

En av våra handläggare ska studera och vi söker därför en vikarierande alkoholhandläggare under ett års tid. Arbetsgruppen består av 4 medarbetare varav två tjänster handlägger ansökningar om alkoholtillstånd. 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir att med stöd av alkohollagen utreda, fatta beslut och utöva tillsyn av aktuella serveringstillstånd. Myndighetsutövning och därtill hörande dokumentation och administration är en stor del av arbetet och under utredningens gång har man ofta mycket kontakt med den sökande och andra myndigheter. De utredningar du ansvarar för innehåller bland annat granskning av ekonomi och personlig lämplighet för den sökande. Du kommer delta i nationella och lokala nätverk för andra handläggare för erfarenhetsutbyte. Arbetsplatsen är belägen centralt i Karlstad och arbetsgruppen har placering på förvaltningsstaben på arbetsmarknads- och socialförvaltningen.

Kvalifikationer

Du har akademisk utbildning som kan bedömas adekvat för yrket. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Du har erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning. Vi värdesätter att du är flexibel, tydlig och samarbetsinriktad. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Anna Bäckstrand, 054-5406532
Facklig företrädare
  • Vision ordf Katarina Carlsson, 054-5404757
  • SSR HSO Briannah Mulego, 054-5401715
Publicerat 2024-06-24
Sista ansökningsdag 2024-08-11
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb