Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Kvarnbergsskolan

Beskrivning

Kvarnbergsskolan är en F-6 skola. Skolan är ny- och ombyggd och stod inflyttningsklar inför läsåret 20/21. Det är en expansiv skola och idag går drygt 290 elever på skolan. Skolan har fyra fritidsavdelningar, tre avdelningar F-2 och en äldreavdelning åk.4-6. Skolan har fina, nya lärmiljöer med b.la. rörelserum, musikrum och teknikrum. Skolans värdegrund vilar på fyra ledord: tillsammans, trygghet, kunskap och glädje. Värdegrunden skapas av alla som är en del av skolan och vi strävar efter att tillämpa vår värdegrund i såväl samtal med elever, personal och vårdnadshavare som i praktisk handling.

Kvarnbergsskolan söker nu en ny engagerad och driven lärare i fritidshemmet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla fritidshemmet och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet och ingå i ett arbetslag. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och läroplan. Tillsammans med dina kollegor bedriver du meningsfull pedagogisk undervisning som utmanar och stimulerar elever till lärande.

Du arbetar med elevernas delaktighet och inflytande i den vardagliga undervisningen och skapar en trygg, säker och stimulerande lärmiljö för eleverna. Du bidrar också i det kollegiala lärandet på skolan och till den goda arbetsmiljön på skolan. 

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa och ansvara för undervisningen i fritidshem.

Du har god förmåga att undervisa inom fritidshemmet och goda ledaregenskaper. Du har ett starkt intresse att utveckla undervisningen.

Tjänsten är en visstid på ett år under kommande läsår 24/25 med start 240805 eller enligt överenskommelse.

 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Marit Norlund, rektor, 054-5403723
Facklig företrädare
  • Karl-Johan Larsson, Sveriges lärare, 054-5408721
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb