Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Nyeds skola

Beskrivning

Nyeds skola är belägen i natursköna Molkom en halvtimmes resa från Karlstads centrum. Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss från centrum. Här går ca 340 elever från förskoleklass till årskurs 9 och vi har även tre fritidshemsavdelningar.

Vår skola ligger "mitt i byn" i en naturskön omgivning, i direkt anslutning till huset finns fritidsgård, folkbibliotek och en fullskalig idrottshall.

Vi strävar efter att vara en skola i tiden, att ha ett digitaliserat arbetssätt, att arbeta för en inkluderande, tillgänglig och likvärdig skola.

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i hem- och konsumentkunskap är ditt huvuduppdrag att undervisa och utveckla elevernas kunskaper och färdigheter utifrån läroplanen i årskurs 6-9. Du ansvarar för planeringen och  undervisningen genom att sätta mål, välja lämpliga metoder och material samt förbereda lektioner. Tillsammans med eleverna utvärderar du undervisningen för att alltid sträva efter att förbättra undervisningen, elevernas lärande och ditt professionella lärande.

Vi förväntar oss att du är delaktig och engagerad i skolans utvecklingsfrågor.

Kvalifikationer

För tillsvidareanställning krävs lärarexamen och legitimation i ämnet hem- och konsumentkunskap. 

Du ska ha förmågan att kunna möta alla elever utifrån deras förutsättningar och ha ett genuint intresse av att skapa relationer till eleverna, för att bidra till deras allsidiga lärande och utveckling. 

Du har förmåga att bidra till att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet med både elever och kollegor. Du är positiv och bidrar till att arbeta i team samtidigt som du kan agera självständigt när det behövs.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Susanne Eklund, 054-5402975
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Pontus Larson, 054-216689
  • Sveriges lärare, Cathrine Sonesson, 054-5404755
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb