Karlstads Energi AB

 

 

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Välkommen till vår avdelning Energitjänster. Vi arbetar för att leverera lokal, trygg och förnybar värme till hemmet, skolan eller arbetet till mer än 50 000 Karlstadsbor. På avdelningen finns enheterna, Distribution och Produkter & Tjänster. Vi är idag totalt 12 anställda. Nu letar vi efter vår nästa stjärna som drifttekniker. Du kommer ha fokus på att fjärrvärmeledningar och fjärrvärmecentraler gör det de ska: ge värme till Karlstadsborna.

Arbetsuppgifter

Välkommen till jobbet där du har kul som drifttekniker! Du ingår i det team av superhjältar som ansvarar över våra anläggningar: fjärrvärmeledningar och fjärrvärmecentraler. Tillsammans ser vi till att Karlstadsborna har det varmt och skönt via fjärrvärmeleveranser dygnet runt, året runt. En vanlig arbetsdag kommer bestå av att du utför tillsyn, skötsel och underhåller våra anläggningsdelar enligt gällande rutiner, lagstiftning och interna krav. För oss är det viktigt att du trivs i mötet med kunden kombinerat med det tekniska drivet. I tjänsten ingår resor inom Karlstad samt schemalagd beredskap.

Du planerar tillsammans med teamet ert gemensamma arbete och utför dina egna uppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Du är serviceinriktad, tar egna initiativ och har en god förmåga att kommunicera med såväl kunder som med dina kollegor. Du deltar aktivt i vårt pågående förbättrings- och utvecklingsarbete.
                            

Kvalifikationer

För tjänsten ska du vara utbildad drifttekniker/energitekniker eller ha erfarenhet som bedöms likvärdig. Du behöver ha körkort med behörighet B och kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.


Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom drift & skötsel och underhåll inom fjärrvärme-, energi- eller VVS-teknik

Vi ser gärna att du har god datorvana, det vill säga är van att arbeta i olika IT-system och lär dig nya snabbt. Har du ledarerfarenhet är det ett plus. 

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och tror att du är ansvarstagande, flexibel och trivs i mötet med kund.

Alkohol- och drogtest kommer att genomföras innan anställning och provanställning kan tillämpas.

Karlstads Energi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Ronnie Sparrenholt, enhetschef, 0545407248
  • Olof Öberg, avdelningschef, 0545407206
Facklig företrädare
  • Ledarna, Bo Mattson, 054-5401154
Publicerat 2023-03-29
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Wróć do ofert pracy