Karlstads Energi AB

 

 

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Arbetsplats

Karlstads Energi AB erbjuder produkter och tjänster som gör det lättare för våra kunder att leva ett hållbart liv. Vi levererar förnybar värme till mer än 50 000 Karlstadsbor. Vi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige samt ansvarar för återvinningstjänster i kommunen. Bland våra engagerade medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling, underhåll, drift och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsatte cirka 1100 mkr år 2021.

Din roll

Har du stor erfarenhet av försäljning eller kundservice, gärna inom B2B? Bra, det är precis det vi söker i vår nya säljare som är kundansvarig inom elhandel.

Du trivs med mycket kundkontakt där du får möjlighet att vara rådgivande samt ge bästa möjliga service. Ditt uppdrag bygger på långsiktighet, vilket ställer krav på din affärsmässighet och förmåga att skapa förtroende hos kund. Som person är du initiativtagande, strukturerad, analytisk och positiv.

Kundbesök är vanligt, men den största delen av din arbetstid är du på plats på vårt kontor i Karlstad där du är en del av marknadsavdelningen. Du har även möjlighet till distansarbete när dina arbetsuppgifter tillåter det.

Dina arbetsuppgifter

I rollen arbetar du aktivt med att, genom behovsstyrd försäljning, erbjuda avtalslösningar som skapar mervärde för kunden och som hjälper till att utveckla deras verksamhet. Du arbetar mot tydliga mål och har till din hjälp säljverktyg och kollegor med hög kompetens och lång erfarenhet inom branschen.

Dina arbetsuppgifter omfattar att skapa och bibehålla kontakter, analysera kunders behov, boka kundmöten, presentera lösningar som skapar kundnytta för att uppnå högsta kundnöjdhet. Du arbetar konsultativt och rådgivande och lotsar dina kunder till den för dom bästa lösningen. Du arbetar även med att aktivt bevaka elmarknaden och följa upp dina kunder för att säkerställa kvalitén.

Du förväntas också identifiera affärsmöjligheter avseende hela Karlstad Energis produktutbud.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som minimum har gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av framgångsrikt arbete inom B2B försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning mot kontaktytor inom el- och/eller fastighetsbranschen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Mia Johansson, marknadschef , 054-5405206
Facklig företrädare
  • Ledarna, Bo Mattson, 054-5401154
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-19

Wróć do ofert pracy