Vård- och omsorgsförvaltningen, Hälso- och sjukvård

 

 

Kvällspigg sjuksköterska?

Vi vill fylla på med fler sjuksköterskor/distriktssköterskor till vårt härliga gäng som vill arbeta kväll/pool. Har du erfarenhet från akutsjukvård, tycker om att arbeta självständigt och fatta egna beslut? Då är detta jobbet för dig!

Arbetet är omväxlande, lärorikt och spännande samt ger dig chansen att arbeta både självständigt och i team med dina kollegor. Kunderna är Karlstadbor från sju år och uppåt som finns inom ordinärt boende, vårdboende, trygghetsboende, funktionsstöd eller socialpsykiatri. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktssköterska för kväll/pool är din huvuduppgift att arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser för kunden på jourtid, såväl planerade som akuta. Du leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Arbetet innebär ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt kunderna och deras anhöriga. Ditt arbetsområde sträcker sig över hela Karlstad kommun. Arbetet i poolen innebär att du arbetar på schema dag och kväll samt helgtjänstgöring.

På kvällar och helger är vi bland annat rådgivande i telefon, där vi möter både kunder och omvårdnadspersonal, samt gör individanpassade hembesök efter behov. Vi är en bra arbetsgrupp som har roligt på jobbet och fullt fokus på våra kunder!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är det meriterande, liksom erfarenhet från akutsjukvård.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, fungerar bra i team men trivs också med att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och initiativtagande. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och är lyhörd för omgivningen. Du måste kunna arbeta självständigt hos kund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder bra individuella löner. Du har som anställd i koncernen Karlstads kommun en rad förmåner. Du kan bland annat hyra kommunens stuga i Sälen eller bo på Sunna semesteranläggning på Tjörn till ett bra pris. Möjligheten finns även till bruttolöneavdrag för personalbil och personalcykel. Kommunens eget friskvårdscenter Haga Motion, är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns bland annat styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning samt massage och olika friskvårdssatsningar. Koncernens friskvårdsbidrag på 3000 finns att nyttja via Epassi samt att du som anställd erbjuds möjlighet att delta i olika motionslopp inom kommunen.

Om du är hitflyttande till vår solstad erbjuder vi flyttstöd utifrån dina behov. Här kan du se mer om hur det är att jobba hos oss i koncernen Karlstads kommun!
Urvalet kommer att starta redan under ansökningstiden och ske löpande. Välkommen att söka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Anna-Lena Mörk, Anna-lena.mork@karlstad.se, 054-5405884
Facklig företrädare
  • Maria Bygren, VF, maria.bygren@karlstad.se, 054-5404756
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Wróć do ofert pracy