Vård- och omsorgsförvaltningen, Hälso- och sjukvård, Hemrehab

 

 

Var med och utveckla arbetet som fysioterapeut inom vårdboende!

Vi vill renodla uppdragen och förbättra arbetsmiljön för fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Utifrån förslag från medarbetarna gör vi därför nu en uppdelning mellan vårdboenden och ordinärt boende. Den nya enheten inom Hemrehab kommer att bestå av 4 team som har ansvaret för samtliga vårdboenden. Vi söker därför 4 fysioterapeuter och 4 arbetsterapeuter som vill vara med och bygga upp vår nya enhet!

Hur kan vi stötta dig?

Det team du kommer att tillhöra består av dig och en arbetsterapeut som tillsammans ansvarar för några vårdboenden. Tillsammans med förflyttningsinstruktörer, sjuksköterskor och omvårdnadspersonalen samarbetar ni nära och personcentrerat med patienten.

Vi erbjuder en god introduktion som anpassas efter dina behov som nyanställd. Vi har även mentorer som utbildare och bollplank, nära handledarskap på ditt kontor och kontinuerlig kompetensutveckling när du börjar din anställning hos oss.

Vill du se mer om hur det är att jobba hos oss? Du hittar det här: Jobba hos oss!

Hur ser vi på jobbet?

Som fysioterapeut arbetar du i förebyggande, funktionsbevarande och funktionshöjande arbetssätt. Fokus för oss är nära och personcentrerad vård.

Du vidtar egna åtgärder där det ingår att utföra fysisk funktionsträning, alternativt ordinerar utförandet av utvalda åtgärder. I arbetsuppgifterna ingår också att förskriva hjälpmedel samt att utreda behov av förändringar i den fysiska miljön.

Du ansvarar också för handledning, råd, stöd och information i enskilda patientärenden, övriga personalgrupper och anhöriga tillsammans med övriga teamet.

Hos oss har du stora möjligheter att själv planera din arbetsdag!

Vem är du?

Du är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal- och/eller Regionens verksamhet.

Vi söker dig som ser värdet i att samverka i team utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Du gillar att handleda, vägleda och samarbeta med våra förflyttningsinstruktörer och övrig omvårdnadspersonal. Då vi ska jobba fram ett förändrat arbetssätt bidrar du med ett positivt nytänk och är lösningsfokuserad. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

För att kunna ta dig mellan vårdboendena behöver du ha B-körkort.

Vårt erbjudande

Som anställd i Karlstads kommun har du även en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra Kommunens stuga i Sälen eller semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, ta bruttolöneavdrag för personalbil och personalcykel.
Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion och är till för alla anställda i förvaltningen. Här finns styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning, massage med mera. Karlstads kommun erbjuder också alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp. 

Om du flyttar hit till Karlstad erbjuder vi ekonomiskt stöd för flytt. Här nedan kan du se vad vår solstad har att erbjuda. Varmt välkommen att söka! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Anna-Lena Mörk, Anna-lena.mork@karlstad.se, 054-5405884
Facklig företrädare
  • Hanna Wetterlund, Fysioterapeuterna,, 054-5405640
Publicerat 2023-03-26
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Wróć do ofert pracy