Teknik- och fastighetsförvaltningen

 

 

VA-avdelningen ansvarar för Karlstads kommuns allmänna vatten- och avloppsanläggningar och idag arbetar cirka 110 personer här. Vårt uppdrag är att se till att vi har en säker och hållbar VA-försörjning nu och i framtiden. Vi formar och bygger ett Karlstad som skapar bra dagar för invånarna.

Tjänsten är placerad på enheten kund- och verksamhetsstöd VA. Vi är en stödfunktion för VA-avdelningens övriga enheter, bland annat arbetar vi med verksamhetsutveckling, informationsförvaltning, abonnentärenden och anslutningar, miljö- och vattenkvalitetsfrågor samt GIS-system. Vår arbetsplats är i Samhällsbyggnadshuset i Inre hamn.

Om rollen

Som informationsförvaltare hos oss arbetar du med förvaltning och kvalitetssäkring av dokumentationen av kommunens VA-anläggning. VA-anläggningen innefattar vattenverk, avloppsreningsverk, ledningsnät och många andra installationer som ser till att ett av Sveriges bästa vatten produceras, distribueras och slutligen renas efter användning hemma hos våra abonnenter.

Du kommer i ditt arbete att ansvara för att ta ett helhetsgrepp över informationsförvaltningsområdet. Dina arbetsuppgifter innefattar att initiera, driva och följa upp åtgärder inom området, både när det gäller införandet av ett arkivsystem för teknisk dokumentation och struktureringen av avdelningens existerande VA-information. Du samverkar med avdelningens andra informationsförvaltare i ditt arbete.

Vi söker dig

Du har en högskoleutbildning inom området eller motsvarande kunskaper som vi bedömer som likvärdiga. Du har erfarenhet av Office 365 eller andra dokumentationsverktyg.

Meriterande är om du har erfarenhet av administrativt arbete eller kvalitetsarbete gärna i samband med teknisk anläggningsinformation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du är kommunikativ, pedagogisk och har lätt för att samarbeta. Du ska också kunna driva frågor och ta självständiga beslut.

I din roll kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Som sökande kan du därför behöva genomgå en säkerhetsprövning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer TFN/2023:1194
Kontakt
  • Jan Wilhelmsson, enhetschef, 054-5406812
Facklig företrädare
  • Vision, Katarina Carlsson, 054-5404757
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Wróć do ofert pracy