Vård- och omsorgsförvaltningen, Hälso- och sjukvård

Sjuksköterska vårdboende i Vålberg

Nu söker vi Dig som är sjuksköterska/distriktssköterska, till vårt sjukskötersketeam inom vårdboende i Vålberg!

Arbetet som patientansvarig sjuksköterska (PAS) inom vårdboende är omväxlande, lärorikt och spännande samt ger dig chansen att arbeta både självständigt och i team. 

Din introduktion anpassas utifrån dina behov som nyanställd, du handleds av kollegorna i teamet och utbildas av våra mentorer. Mentorerna kan du kolla in här!

Arbetsuppgifter

Du är patientansvarig sjuksköterska (PAS) och har huvudansvaret för övergripande planering kring kundens medicinska hälso-och sjukvårdsinsatser. Dina arbetsuppgifter är bland annat kontakt med kund, där du bedömer och beslutar om de åtgärder som ska utföras. Dokumentation ingår som en viktig del av arbetet. Som sjuksköterska i kommunal vård samarbetar du med olika yrkeskategorier och instanser som är involverade i vården kring kunden. I uppdraget ingår därför även att handleda, delegera samt utbilda omvårdnadspersonal i hälso-och sjukvårdsuppgifter.

Du medverkar också i de utvecklingsarbeten som pågår inom teamet och organisationen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Utbildning till distriktssköterska eller utbildning inom äldrevård är en merit, liksom erfarenhet av geriatrisk vård och/eller kommunal hälso- och sjukvård.

 B-körkort är ett krav samt att du bör kunna cykla.

Arbetet ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande enligt vår värdegrund i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Som person är du därför samarbetsinriktad, flexibel, kan arbeta självständigt samt har lätt för att kommunicera och samverka i grupp.

Vårt erbjudande

Vi tillämpar individuell lönesättning och anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Och du har som anställd i koncernen Karlstads kommun en rad förmåner. Du kan bland annat hyra kommunens stuga i Sälen eller bo på Sunna semesteranläggning på Tjörn till ett bra pris. Möjligheten finns även till bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel samt löneväxling till pension. 
Kommunens eget friskvårdscenter Haga Motion, är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns bland annat styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning samt massage. Koncernens friskvårdsbidrag finns att nyttja via Epassi samt att du som anställd erbjuds möjlighet att delta i olika motionslopp inom kommunen. Här kan du se mer om hur det är att jobba hos oss i koncernen Karlstads kommun!

Urvalet kommer att starta redan under ansökningstiden och ske löpande. 
Nedan kan du också se vad Karlstad som solstad har att erbjuda. Välkommen att söka!

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy att få se utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Anna-Lena Mörk, anna-lena.mork@karlstad.se, 054-5405884
Facklig företrädare
  • Maria Bygren, Vårdförb., maria.bygren@karlstad.se, 054-5404756
Publicerat 2023-02-15
Sista ansökningsdag 2023-05-01

Tillbaka till lediga jobb