Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Nyeds skola

Beskrivning

Nyeds skola är belägen i natursköna Molkom en halvtimmes resa från Karlstads centrum. Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss från centrum. Här går ca 340 elever från förskoleklass till årskurs 9 och vi har även tre fritidshemsavdelningar.

Vår skola ligger "mitt i byn" i en naturskön omgivning, i direkt anslutning till huset finns fritidsgård, folkbibliotek och en fullskalig idrottshall.

Vi strävar efter att vara en skola i tiden, att ha ett digitaliserat arbetssätt, att arbeta för en inkluderande, tillgänglig och likvärdig skola.

 

Arbetsuppgifter

Nyeds skola i Molkom söker en engagerad och kvalificerad lärare i franska för en deltidsanställning.

Tjänsten innebär undervisning av elever i årskurs 6-9. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta planering och genomförande av undervisning i franska enligt läroplanen, bedömning och utvärdering av elevers kunskaper och färdigheter, samarbete med kollegor samt deltagande i skolans pedagogiska utvecklingsarbete. Vi ser även att du bidrar till en positiv och inkluderande lärmiljö.

 

Kvalifikationer

Vi söker en behörig lärare i franska med relevant lärarutbildning. Erfarenhet av undervisning i grundskolan är meriterande. Du ska ha god förmåga att skapa engagemang och motivation hos eleverna, stark kommunikationsförmåga och en god samarbetsvilja. Flexibilitet och initiativförmåga är också viktiga egenskaper för denna roll.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Susanne Eklund, 054-5402975
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Pontus Larson, 054-216689
  • Sveriges lärare, Cathrine Sonesson, 054-5404755
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb