Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Vuxenutbildningsavdelningen

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, söker vårdlärare till Komvux Karlstad

Avdelningen för vuxenutbildning i Karlstad bedriver verksamhet inom svenska för invandrare (SFI), Komvux som anpassad utbildning, teoretiska kurser på grundläggande och gymnasial nivå samt yrkes-, lärlings- och kombinationsutbildningar samt Yrkeshögskolan. Inom vuxenutbildningen arbetar vi med att utveckla våra elevers kunskaper och kompetens i syfte att stärka deras ställning i arbets- och samhällslivet samt att främja deras personliga utveckling.

Vi söker nu dig som vill vara med och forma morgondagens undersköterskor.

Beskrivning  

Tjänsten innefattar planering och genomförande av undervisning samt bedömning av vuxna elever i vårdämnen. I tjänsten ingår också ett samordningsansvar där du kommer att vara ansvarig för att koordinera och utföra olika utbildningsinsatser utifrån elevernas individuella studieplaner samt ha det övergripande ansvaret för att samordna arbetsplatsförlagt lärande. Du kommer att vara arbetslagets representant i vård- och omsorgscollege.

Hos oss får du ett omväxlande arbete där du kommer att arbeta självständigt och i team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdlärare alternativt har lång erfarenhet inom vård och omsorg. Du har god pedagogisk förmåga och har lätt för att omvandla din praktiska erfarenhet inom vård- och omsorgsarbete till teoretisk och praktisk undervisning i klassrummet.

Du som söker ska vara strukturerad, lösningsfokuserad och pedagogisk. Ha genuint intresse av att arbeta med människor med olika kulturell bakgrund, kunna individanpassa din undervisning och vara kreativ. Du ska också finna en drivkraft i att få möjlighet, att tillsammans med kollegor forma och utveckla yrkespaketet vård och omsorg.

För att lyckas i rollen ska du vara tydlig och bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både med elever, kollegor samt externa samarbetspartners. Du har ett flexibelt arbetssätt med vana att byta fokus snabbt om det krävs. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

 

Du ska ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.  I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha god digital kompetens.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Hanna Lundblad, 054-5402065
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb