Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Kvarnbergsskolan

Beskrivning

Kvarnbergsskolan är en F-6 skola. Skolan är ny- och ombyggd och var inflyttningsklar inför läsåret 20/21. Det är en expansiv skola och idag går drygt 340 elever på skolan. Skolan har fyra fritidsavdelningar, tre avdelningar F-2 och en äldreavdelning åk.4-6. Skolan har fina nya lärmiljöer med b.la. rörelserum, musikrum, teknikrum och slöjdsalar. Skolans värdegrund vilar på fyra ledord: tillsammans, trygghet, kunskap och glädje. Värdegrunden skapas av alla som är en del av skolan och vi strävar efter att tillämpa vår värdegrund i såväl samtal med elever, personal och vårdnadshavare som i praktisk handling. 

Kvarnbergsskolan söker nu en ny engagerad lärare i trä- och metallslöjd. Vill du vara del av Kvarnbergsskolans härliga team med mycket glädje och skratt, så är du välkommen med din ansökan. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för planering och undervisning i trä- och metallslöjd. Du ingår i ett arbetslag och kommer ha ett nära samarbete med den andra slöjdläraren. Ni tillsammans ansvarar för elevernas utbildning och utveckling. Fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningar för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att undervisa elever i grundskolans åk.3-6 i trä- och metallslöjd. Du utbildar eleverna i ditt ämne men stöttar även eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. 

Du arbetar med elevernas delaktighet och inflytande i den vardagliga undervisningen och skapar en trygg, säker och stimulerande lärmiljö för eleverna. Du bidrar också i det kollegiala lärandet på skolan och till den goda arbetsmiljön på skolan. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i trä- och metallslöjd. Meriterande om du även har andra ämnesbehörigheter.

Du har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och en god didaktisk och pedagogisk förmåga. Du leder och organisera ditt arbete för att skapa trygghet, studiero och en god lärandemiljö åt våra elever. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. 

Du har god förmåga att undervisa inom ämnet och goda ledaregenskaper. Du har ett starkt intresse att utveckla undervisningen.

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut kan fattas.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 240812 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens slutdatum.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Marit Norlund, 054-5403723
Facklig företrädare
  • Karl-Johan Larsson, Sveriges lärare, 054-5408721
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb