Karlstad Airport AB

Karlstad Airport är Värmlands största flygplats och ägs av Karlstads kommun och Region Värmland. Här arbetar idag cirka 27 medarbetare. Vårt mål är att erbjuda regionen väl anpassad flygtrafik, såväl för företagen som för privatpersoner, med ett gott utbud av reguljär- och chartertrafik. Karlstad Airport är utsedd till beredskapsflygplats av regeringen, vilket betyder att vi dygnet runt, alla dagar på året håller beredskap för att kunna öppna flygplatsen för samhällsnyttig trafik.

Beskrivning

Karlstad Airport har ambitionen att erbjuda sina gäster en matupplevelse värt resan. Vi söker dig som brinner för matlagning, service och ser möjligheten i att få vara en viktig del i flygplatsens verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med ett glatt humör och som klarar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs i köket och gillar att ge våra gäster en fin upplevelse med fokus på service. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.

Som Kock, vid KSDArprt, kommer du att vara med och ansvara för såväl planering, inköp, beställningar, menysättning av lunch och hantera restaurangens cateringverksamhet. Därtill ingår sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i en restaurangverksamhet för att hålla en god hygien och kvalité på erbjuden meny. Då restaurangen består av två medarbetare är det viktigt att alla känner ett ansvar och bidrar till verksamheten. Arbetet innebär varierade och oregelbundna arbetstider eftersom restaurangens öppettider måste anpassas efter flygplatsens trafik.

Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av flygplatsen när det behövs.

Kvalifikationer

För att du snabbt skall kunna komma in i rollen ser vi att du har en relevant utbildning, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, samt har arbetat flera år som kock. Därutöver ser vi att du har ett genuint intresse för mat och är van att planera din dag.

För att du skall trivas ser vi att du har en vana av att växla mellan olika arbetsuppgifter och roller. Har du dessutom vana av att sköta kassasystem och erfarenhet av att bemöta lunchgäster, kommer du ha goda förutsättningar för att bidra och trivas hos oss.

Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till flygplatsens gäster.

Eftersom vi har mycket trafik från andra länder är kunskaper i engelska ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kräver att du har körkort (klass B) och tillgång till egen bil.

Tjänsten är föremål för registerkontroll enligt Säkerhetsskyddsförordningen § 14, du måste därför vara svensk medborgare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt
rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel
054-540 00 00 för vidare hantering.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Ing-Marie Fernlöf, Stationschef, 054-5400000,ing-marie.fernlöf@karlstad.se
Publicerat 2024-07-03
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb