Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Frödingskolan

Beskrivning

Är du en engagerad och erfaren ledare med en passion för att stödja och utveckla elever med olika behov? Då kan du vara precis den vi letar efter!

Arbetsuppgifter

Som rektor för vår Anpassade Grundskola kommer du att ha en nyckelroll i att tillitsfullt leda och utveckla skolan. Dina huvudsakliga ansvarsområden innebär ledning och personalansvar för skolans pedagogiska team. 

Ansvarar för att utveckla och implementera strategier för att främja elevernas lärande och välbefinnande. Samarbeta med föräldrar, vårdnadshavare och externa aktörer för att säkerställa en holistisk och individanpassad utbildning för varje elev. 

På förvaltningens stab har du stödfunktionerna kommunikation, HR, ekonomi, administration och central elevhälsa som hjälper dig i olika frågor. Du ingår även i en rektorsledningsgrupp där du tillsammans med rektorskollegor arbetar med områdets utveckling och deltar regelbundet på rektorsmöten som leds av utbildningschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som haren högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Har gedigen erfarenhet av pedagogiskt ledarskap, helst inom specialpedagogik eller liknande områden. Har du genomfört den statliga rektorsutbildningen ser vi  det som meriterande.

Vi önskar att du har mycket goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter. Är lyhörd och har förmågan att skapa en trygg och inkluderande miljö för elever och personal, genom att strukturerat lägga upp ditt arbete. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Johan Sjövall, 054-5402908
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Pontus Larson, 054-216689
  • Sveriges lärare, Cathrine Sonesson, 054-5404755
  • Sveriges skolledare, Björn Odot Andersson, 054-5403741
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb