Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Kvarnbergsskolan

Beskrivning

Kvarnbergsskolan är en F-6 skola. Skolan är ny- och ombyggd och stod inflyttningsklar inför läsåret 20/21. Det är en expansiv skola och idag går drygt 320 elever på skolan. Skolan har fyra fritidsavdelningar, tre avdelningar åk. F-2 och en äldreavdelning åk. 4-6. Skolan har fina nya lärmiljöer med b.la. rörelserum, musikrum. Alla elever på skolan har en egen digital enhet. Skolan är också en trivselskola med styrda rastaktiviteter. Alla anställda har möjlighet till friskvård på arbetstid . 

Kvarnbergsskolan söker nu en ny engagerad och driven lärare i fritidshemmet med behörighet i bild. Vi söker dig som har ett intresse för bildämnet samt vill vara med och utveckla fritidshemmet och bidra med dina kunskaper och erfarenheter.  

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för den pedagogiska verksamheten på "äldrefritids" Vikens avdelning åk. 3-6 och ingå i ett arbetslag. Du kommer att ansvara för bildundervisningen för klasser på mellanstadiet under skoltid. På eftermiddagen kommer du arbeta som lärare i fritidshemmet. Du arbetar med språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och digitala verktyg i undervisningen för att stärka lärandet hos eleverna. Du har ett intresse för skolans kvalitetsarbete.

Du arbetar med elevernas delaktighet och inflytande i den vardagliga undervisningen och skapar en trygg, säker och stimulerande lärmiljö för eleverna. Du bidrar också i det kollegiala lärandet på skolan och till den goda arbetsmiljön på skolan. 

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation som lärare i fritidshem/fritidspedagog med behörighet att undervisa i bild åk.4-6.

Du får gärna ha fler ämnesbehörigheter.

Du har god förmåga att undervisa inom fritidshemmet och goda ledaregenskaper. Du har ett starkt intresse att utveckla undervisningen.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230807 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Marit Norlund, rektor, 054-5403723
Facklig företrädare
  • Facklig kontakt nås via Karlstad kommuns växel, 054-5400000
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-04-01

Tillbaka till lediga jobb