Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Hultsbergsskolan

Beskrivning

Vi söker nu en studieassistent till Hultsbergsskolans lågstadium. 

Hultsbergsskolan är en skola med cirka 500 elever från förskoleklass till årskurs 9. På skolan finns också en anpassad grundskola. Skolan ligger i ett villaområde mitt emellan Henstad och Hultsberg, med närhet till skog och andra grönområden. Det finns tre fritidshem för elever från förskoleklass till årskurs 6, Mårbacka, Skrolyckan och Solberga.

Skolans vision är: "En skola att längta till" Vi vill bygga upp en förtroendefull relation med alla. Vi ser varje möte och dialog som en förutsättning för ett aktivt lärande.

Arbetsuppgifter

Som studieassistent  kommer ditt uppdrag vara att arbeta förbyggande för trygghet för alla våra elever. Du kommer vara den som har det övergripande ansvaret för skolans rastaktiviteter och rastscheman. 

Du kommer att arbeta med delaktighet för eleverna i nära samarbete med övrig personal på skolan för att främja trygghet och studiero. Tillsammans skapar ni en god, tillgänglig, social och pedagogisk lärmiljö utifrån elevernas behov och förutsättningar. Del av tjänsten kommer även att innebära arbete på fritidshemmet och det kan förekomma undervisning i estetiska ämnen. 

I din roll är du en viktig del i skolans arbete för trygghet och studiero och för alla elevers möjlighet till lärande. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutat gymnasieutbildning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga i skolan. 

Vi ser att du är en person som har en god förståelse för att individers olikheter och förutsättningar och ser det som en tillgång.  Du har lätt att skapa relationer med andra och kan anpassa din kommunikation på ett sätt som skapar bra kontakt med såväl elever som kollegor. Du behöver ha en mycket god förmåga till att ta egna initiativ.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fatta
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Camilla Andrén, 054-5403190
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Pontus Larson, 054-216689
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb