Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Stodeneskolan

Om arbetsplatsen

Söker du ett jobb där du får se barn utvecklas, bygga relationer, hitta vägar för alla barns lärande och lämna ett avtryck i barnens liv? Vad bra, då är det kanske dig vi söker!

Stodeneskolan har cirka 360 elever, från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i Stodenes villaområde nära Stodenesjön och ett flertal grönområden och andra ytor som ger goda möjligheter till varierade uteaktiviteter. På vår skola utgår vi ifrån barnets nyfikenhet, förutsättningar och behov. I undervisningen tillåter vi våra elever att samarbeta, ta risker, vara kreativa och nyskapande. Våra fem fritidshem går cirka 220 barn och är integrerade i grundskolan. Det innebär att eleverna har fritids i samma lokaler som de har undervisning i och med samma personal. 

Nu söker vi en fritidsledare till Stodeneskolan.

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare ingår du i ett arbetslag som består av grundskollärare, fritidspedagoger och elevassistenter som regelbundet träffas för att planera och utveckla verksamheten. Du utför ditt arbete i såväl fritidshemmet som i skolan. Tillsammans med dina kollegor bedriver du pedagogisk och meningsfull undervisning som utmanar och stimulerar elever till lärande både inomhus och utomhus.

Arbetet som fritidsledare är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidsledare. 

Vi söker dig som är en förebild för barnen och har hög tilltro till deras kompetens. Som person ser vi att du inspireras av att skapa lärande och utveckling för alla elever. Utifrån ditt tydliga och medvetna ledarskap och erfarenhet utformar du en öppen och trygg miljö där alla känner sig inkluderade. Du har hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning utveckla både dig själv och verksamheten som du arbetar 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-12
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Suzanna Rathje Hedberg, 054-5401113
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Pontus Larson, 054-216689
  • Sveriges lärare, Cathrine Sonesson, 054-5404755
  • Kommunal, Ulrica Elfgren Borgström, 054-5408707
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb