Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Vuxenutbildningsavdelningen

Yrkeshögskolan i Karlstad söker dig som har erfarenhet från arbete som vårdadministratör och vill undervisa på utbildningen Medicinsk vårdadministratör.


Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att undervisa på yrkeshögskoleutbildningen Medicinsk vårdadministratör i kurser såsom Anatomi, Fysiologi och sjukdomslära, Diagnosklassificering och Medicinsk dokumentation. Du ansvarar tillsammans med utbildningsledare för uppföljning av de studerandes LIA (lärande i arbete) och är involverad i rättning av examensarbeten. Förutom att planera och genomföra undervisning blir det din uppgift att tillsammans med utbildningsledare och branschens arbetsgivare vara delaktig i framställandet och formandet av utbildningens innehåll. Utbildningen är en så kallad hybridutbildning, där undervisning bedrivs på plats i klassrummet men studerande har möjlighet att delta digitalt vid de teoretiska genomgångarna. För mer information om utbildningen se karlstad.se/yh/va.

Tjänstens omfattning kan anpassas efter vilka områden den sökande har kompetens att undervisa inom och kan ha en omfattning av 40-100 %. Tjänsten kan vid mindre omfattning än 100 % med fördel kombineras med arbete som vårdadministratör.

Kvalifikationer
Det är inte ett krav att du ska ha en lärarutbildning, däremot är det viktigt att du har en god pedagogisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och din arbetslivserfarenhet inom branschen. Du har god kunskap i journalsystemet Cosmic samt yrkeserfarenhet inom vårdadministration. Erfarenhet av diagnosklassifikation och utbildning som kodare är meriterande.

Vi söker en noggrann, prestigelös och lösningsorienterad kollega som har lätt för att kommunicera och är duktig på att bygga relationer. Vi värdesätter att du är flexibel, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter i din undervisning bidrar du till att utveckla framtidens medarbetare inom vårdadministration.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb med många branschkontakter. Vi är en kreativ, målinriktad och handlingskraftig skola, där du har möjlighet att vara med och driva och påverka utvecklingen. Ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Maria Edvardsson, 0700010032
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-05-25

Tillbaka till lediga jobb