Teknik- och fastighetsförvaltningen

På avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar vi för den offentliga och vackra miljön som du upplever i Karlstad kommun. Tillsammans jobbar vi för att skapa en trygg och attraktiv miljö, där människor trivs och får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerad på parkenheten som ansvarar för att utveckla och förvalta kommunens gröna ytor, lekmiljöer och parker tillika bryggor, badplatser och småbåtshamnar. 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en förvaltare för våra badplatser, bryggor, småbåtshamnar och andra vattenrelaterade anläggningar. Som förvaltare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att planera, sköta och underhålla kommunens badplatser, bryggor, gästhamn och småbåtshamnar så att dessa är trygga och säkra platser för våra medborgare att vistas vid. Småbåtshamnarna består av ca 850 båtplatser som hyrs ut och den uthyrningsadministrationen ingår i rollen som förvaltare. 

Du har många kontaktytor i form av externa entreprenörer, interna arbetslag, medborgare och småbåtsägare och är kommunens representant i flera forum rörande bad- och båtliv. 

Rollen är bred och varierande, högt som lågt, vilket ger omväxlande dagar. Din målsättning är att verka för en proffsig förvaltning med fokus på proaktivitet, kvalitet och högsta möjliga servicenivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som för uppdraget har en relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från förvaltning. Du har grundläggande kunskaper i ekonomiadministration och vi ser gärna att du har erfarenhet från förvaltning av anläggningskonstruktioner. 

Då du har en samordnande funktion inom förvaltningsområdet är det viktigt att du trivs med att kommunicera och koordinera. Erfarenhet från förvaltningsområdet är meriterande. 

Arbetet kräver att du har bra samarbetsförmåga, att du är självgående och ansvarstagande samt kan arbeta både kreativt och strukturerat. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har god vana av Microsoft 365. För tjänsten behöver du ha B-körkort. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi önskar tillsätta tjänsten med start i september. Du kommer att introduceras i arbetet tillsammans med nuvarande förvaltare fram till årsskiftet. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer TFN/2024:2526
Kontakt
  • Anna Mossberg, parkchef, 054-5403975
Facklig företrädare
  • Vision, Katarina Carlsson, 054-5404757
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb