Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Rudsskolan

Beskrivning

Rudsskolan är en stor, vital och spännande arbetsplats för årskurserna 7 till 9. Skolan har ca 550 elever, jämnt fördelade på de tre årskurserna.

Rudsskolan erbjuder dig en arbetsplats med höga ambitioner och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och är övertygade om att vi når längre tillsammans. Du kommer till ett tryggt, professionellt, prestigelöst och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum!

Arbetsuppgifter

Vi söker en vikarie i matematik, NO och teknik för årskurserna 7-9. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra lärare i såväl ämneslag som arbetslag.


Vi arbetar fokuserat med goda relationer till eleverna då vi är övertygade om att det är en framgångsfaktor. Förutom att vara ämneslärare är du också mentor i en klass tillsammans med en annan lärare.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Rudsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med behörighet och legitimation i matematik, NO och teknik, som har en god samarbetsförmåga, stort engagemang samt kapacitet att skapa relationer med elever och vuxna.

  • Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och tålmodig, samt ha en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete.
  • Du ska vara lugn och stabil i ditt bemötande, vara lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kunna anpassa dig därefter.
  • Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna.
  • Du ska ha mycket goda kunskaper om digitalt lärande och vara en god användare av digital teknik.


Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. Du som drivs av idéer och ser möjligheterna, som vill vara med och göra stora positiva avtryck i eleverna och ge dem de allra bästa förutsättningarna för sin egen framtid - du är rätt person!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast.
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Amelie Wahlström, 054-5403327
Facklig företrädare
  • Facklig kontakt nås via Karlstad kommuns växel, 054-5400000
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb