Vård- och omsorgsförvaltningen, Hälso- och sjukvård

Beskrivning:

Vi söker dig som är sjuksköterska/distriktssköterska som förstärkning till våra sjukskötersketeam till hemsjukvården i Karlstad.

Utöver härliga kollegor får du en god introduktion som anpassas efter dina behov som nyanställd. Vi har även mentorer som utbildare och bollplank, nära handledarskap på ditt kontor och kontinuerlig kompetensutveckling när du börjar din anställning hos oss.

Dina arbetsuppgifter:

Du är patientansvarig sjuksköterska (PAS) och har huvudansvaret för övergripande planering kring kundens medicinska hälso-och sjukvårdsinsatser. Dina arbetsuppgifter är bland annat kontakt/hembesök till kund, där du bedömer och beslutar om de åtgärder som ska utföras.
Det är här sjuksköterskan i kommunal vård samarbetar med olika yrkeskategorier och instanser som är involverade i vården kring kunden med att se om tekniska lösningar eller produkter ska erbjudas via biståndsbeslut eller genom en hälso- och sjukvårdsinsats. I uppdraget ingår även att handleda, delegera samt utbilda omvårdnadspersonal i hälso-och sjukvårdsuppgifter. Ett omväxlande, lärorikt och inspirerande arbete som ger dig chansen att arbeta både självständigt och i team! 

Du medverkar också i de förbättrings- och utvecklingsarbeten som pågår inom teamet och organisationen. Exempel är inom Nära vård och hur vi kan inspirera medborgare och kunder till ett mer självständigt och fullvärdigt liv.

Vi erbjuder en god introduktion som anpassas efter ditt behov som nyanställd. Vi har även mentorer som utbildare och bollplank, nära handledarskap på ditt kontor och kontinuerlig kompetensutveckling när du börjar din anställning hos oss. Här kan du se mer om hur det är att jobba hos oss i Karlstads kommun!

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska. Utbildning till distriktssköterska och erfarenhet av geriatrisk vård och/eller kommunal hälso- och sjukvård ser vi som meriterande.

B-körkort är ett krav samt att du kan cykla.

Arbetet ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande enligt vår värdegrund i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Som person är du därför samarbetsinriktad, flexibel, kan arbeta självständigt samt har lätt för att kommunicera och samverka i grupp. Du gillar också att jobba med ny teknik, förbättringar och utveckling av arbetssätt och rutiner.  

Vårt erbjudande:

Vi har individuell lönesättning och anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Utöver detta har du en rad förmåner som anställd i Karlstads kommun. Du kan bland annat hyra kommunens stuga i Sälen eller bo på Sunna semesteranläggning på Tjörn till ett bra pris. Möjligheten finns även till bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel samt löneväxling till pension. Kommunens eget friskvårdscenter Haga Motion, är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns bland annat styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning samt massage. Friskvårdsbidrag på 3000 kr finns att nyttja via Epassi samt att du som anställd erbjuds möjlighet att delta i olika motionslopp inom kommunen.

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy att få se utdrag ur polisens belastningsregister. 

Är du hitflyttande erbjuder vi flyttstöd. Här nedan ser du även hur det är att bo i solstaden Karlstad. Välkommen till oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Anna Hellberg, anna.hellberg@karlstad.se , 054-5406060
Facklig företrädare
  • Maria Bygren, VF, maria.bygren@karlstad.se, 054-5404756
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-29

Tillbaka till lediga jobb