Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Stockfallets förskola

Beskrivning

Nu söker vi en vikarierande barnskötare till Stockfallets förskola! Som barnskötare har du en viktig roll i att skapa en trygg och stimulerande miljö för barnen där de kan lära och utvecklas som individer. Genom att engageras i barnens lek och aktiviteter hjälper du dem att utveckla sociala och känslomässiga färdigheter samtidigt som du hjälper dem att bygga självförtroende och självständighet. 

Uppe på höjden i bostadsområdet Stockfallet ligger Stockfallets förskola med 7 avdelningar och närhet till skogen. På Stockfallets förskola vill vi att barnen ska känna tillit till sin egen förmåga, glädje tillsammans med andra och bli sedd av oss vuxna. Vi arbetar långsiktigt och målmedvetet med barns lärande, utveckling och sociala kompetens. Undervisningen på avdelningarna utgår från barnens tidigare erfarenheter, intressen och behov. Den sker under lekfulla former och ska vara rolig.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare har du en ovärderlig roll där du hjälper och inspirerar barnen i deras aktiviteter. Det är ett viktigt, roligt och omväxlande arbete där du utgår från barnens intresse. Tillsammans med förskollärare arbetar utifrån aktuella styrdokument, genomför och utvecklar den pedagogiska
verksamheten. 

Hos oss arbetar du tillsammans med välutbildade kollegor och arbetar med ett fokus på ett hållbart arbetsliv. Du erbjuds också fyra kompetensutvecklingsdagar för din utveckling i arbetslivet och som barnskötare. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare via gymnasial- eller eftergymnasial utbildning motsvarande minst 1300 p. 

I din yrkesroll har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter eftersom ingen dag på förskolan är den andra lik. Du samarbetar bra med såväl kollegor, barn och vårdnadshavare där du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom har du god förståelse för hur människor tar till sig kunskap och anpassar dig personers olika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper! 

Hos oss erbjuds du ipad som arbetsverktyg och arbetskläder för utevistelsen. Som anställd i vår
förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och kontinuerlig kompetensutveckling. 
Välkommen med din ansökan

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Kristina Wictorin, 054-5403240
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 054-5404768
Publicerat 2024-07-08
Sista ansökningsdag 2024-07-22
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb