Mariebergsskogen AB

Mariebergsskogen AB – Karlstads stadspark ägs av Karlstads kommun och är Värmlands största besöksmål. Hos oss varierar arbetet efter säsong och som mest är vi cirka 80 medarbetare på sommaren. Vi sköter lokaler, lekplatser, fikaförsäljning och grönytor, Naturum Värmland, djurparken Lillskogen och flera stora arrangemang i parken.

Nu söker vi dig som vill jobba extra som kommunikatör i Mariebergsskogen, ungefär en dag i veckan under terminerna och heltid under cirka två månader på sommaren.

När startar egentligen besöket i Mariebergsskogen? Vi vet att våra besökare snabbt och enkelt vill ha information, tips och svar på sina frågor både innan, under och efter besöket för att veta det de behöver. Förväntningarna är höga och du kommer spela en viktig roll.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör i Mariebergsskogen får du ett roligt, omväxlande och utvecklande jobb i en härlig miljö.

I nära samarbete med vår kommunikatör jobbar du brett med kommunikation, både internt och externt. Du får jobba med text och bild, ta fram grafiskt material och publicera på vår webbplats, i app och sociala medier. En viktig del är att stötta kollegorna med både stort och smått, allt för att nå ut med utbudet i vår verksamhet – du gör skillnad för både våra besökare och dina kollegor.

Hos oss har du chans att vara med och bidra med din kompetens inom kommunikationsarbetet, om det så gäller rörlig media, foto eller något annat som du brinner lite extra för.

Du är helt enkelt med och bidrar till upplevelser och minnen för livet för världens bästa besökare!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller utbildar dig inom kommunikation och PR eller motsvarande, och gärna redan har erfarenheter inom kommunikationsyrket. Du är duktig på att formulera dig och tycker att det är självklart att anpassa språkstilen efter målgrupp och kanalval. Du är serviceinriktad och känner dig lockad av att man på denna arbetsplats får göra olika typer av arbetsuppgifter, och du drar dig inte för att hugga i där det behövs. Du behöver också kunna jobba självständigt eftersom du vikarierar som ensam kommunikatör under sommarsemestern.

Du har kunskaper i InDesign och övriga Adobe-program samt gärna Wordpress.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande 

Som anställd i koncernen Karlstads kommun får du ta del av en rad förmåner. Till exempel är kommunens eget friskvårdscenter Haga Motion, öppet för alla anställda i koncernen, och där kan du träna och få massage till förmånliga priser. Koncernens friskvårdsbidrag finns också att nyttja via Epassi. På Jobba hos oss (karlstad.se) kan du läsa mer om hur det är att jobba inom Karlstads kommun. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20% / 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer MAB/2023:119
Kontakt
  • Rebecca Molin, 0545402750
Publicerat 2023-08-02
Sista ansökningsdag 2023-08-20

Tillbaka till lediga jobb