Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Stodeneskolan

Beskrivning

Stodeneskolan är en F-6 skola belägen i närheten av Klarälven i trevliga bostadsområdet Stodene cirka 9 km från Karlstad centrum. På skolan går det cirka 360 elever och det finns fem fritidsavdelningar som är integrerade i skolan. Vi som arbetar på Stodeneskolan jobbar för att alla elever ska känna trygghet och trivsel och för oss är det viktigt att alla elever utvecklas så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov. 

Vi söker nu en trygg elevassistent för stöd med egenvård av diabetes. Tjänsten är visstidsanställnig med tillträde omgående och som till början som sträcker sig till den 12 juni 2025, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Arbetet som elevassistent kan ibland även innebära att du arbetar riktat mot en grupp elever under skoldagen där du har ett samarbete med övriga pedagoger i skolan och i fritidshemmet. Detta är ett passande uppdrag till dig som söker varierande arbetsuppgifter som ger ett omväxlande arbete där ingen dag är lik den andra. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elevassistent eller har tidigare erfarenheter som kan bedömas som likvärdig.

Som person är du noggrann, har kunskaper av digitala verktyg och hjälpmedel samt tar ansvar för att elevens värden är stabila under hal skoldagen. Du tycker om att samarbete med såväl elever som medarbetare och vårdnadshavare. Under skoldagen är du en lugn, lyhörd och trygg vuxen för eleverna du möter. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-12
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Suzanna Rathje Hedberg, 054-5401113
Facklig företrädare
  • Kommunal Skola Teknik Karlstad, 010-4429244
  • Kommunal, Ulrica Elfgren Borgström, 054-5408707
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb