Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Rudsskolan

Beskrivning

Vi är en stor arbetsplats som omfattar drygt 500 elever och 60 vuxna. Grundidén är att lärarna har så mycket undervisning som möjligt inom arbetslagen.

Vi strävar efter att varje elev ska känna sig trygg och nå en hög måluppfyllelse. Tidigare års höga måluppfyllelse ser vi som ett bevis på engagerade elever och lärare i gott samarbete med vårdnadshavare.

Rudsskolan erbjuder dig en arbetsplats med höga ambitioner och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och är övertygade om att vi når längre tillsammans. Du kommer till ett tryggt, professionellt, prestigelöst och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum!

Arbetsuppgifter

Som lärare i hem- och konsumentkunskap ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av undervisning som sker i halvklass. Tillsammans med en lärarkollega kommer du att vara mentor för en av våra klasser. Du ingår i ett arbetslag där det gemensamma ansvaret för elevernas bästa sätts i fokus och det kollegiala lärandet är en förutsättning. Du förväntas ta en aktiv roll i  förebyggande och främjande arbete kring värdegrund och lärmiljö; såväl social som fysisk och pedagogisk.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i Hem- och konsumentkunskap för åk 6-9. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och engagerar dig i att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. 

Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens slut. 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240812
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Sara Nilsson Bruun, 054-5404640
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Cathrine Sonesson, 054-5404755
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb