Karlstads El- och Stadsnät AB

Vill du vara med i en spännande utvecklingsfas när vi vid årsskiftet bildar ett av Karlstads största bolag? Nu slås Karlstads El- och Stadsnät och Karlstads Energi ihop och vi söker dig som vill vara med på denna resa. Bli en del av en spännande bransch som just nu befinner sig i en expansiv fas och jobbar för Karlstadsbornas bästa.
Bolagen ägs av Karlstads kommun och verkar bland annat inom elnät, elhandel, fjärrvärme, stadsnät och återvinning. Här arbetar cirka 250 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, säljare och projektledare.

Hallå tekniker - vill du byta bana? Bra! Då passar vi ihop.

Vi söker dig som idag arbetar som distributionselektriker, tekniker eller montör och känner det är dags för någonting nytt. Vi ordnar den utbildning som krävs, så bidrar du med erfarenhet och lösningsfokus. Du kommer tillhöra enheten Nätplanering som verkar under Eldistribution och sitta i våra vattennära lokaler på Orrholmen tillsammans med bolagets ungefär 80 medarbetare. Projektenheten på Elnätsavdelningen består idag av en grupp med 8 personer som driver, utvecklar och underhåller elnätet. Vi är en grupp som gillar att jobba i team där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet för att nå våra uppsatta mål.

Som projekteringsingenjör/projektledare kommer du vara med hela vägen från förprojektering till utförande, för att sedan stänga projekt och avsluta dem.

Vem är du?

Som person är det viktigt att du är noggrann och strukturerad samt håller dig till uppsatta tidsplaner. Du tar själv ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina egna arbeten framåt genom att arbeta effektivt. Du arbetar självständigt och ansvarar för bolagets intressen i projekt.

Kvalifikationer:

  • Relevant gymnasieutbildning
  • B-körkort

Meriterande, men inget krav:

  • Yrkeserfarenhet av att jobba som beredare eller projektör
  • Erfarenhet av eldistribution och eller distributionsberedning
  • Erfarenhet av EBR och arbete med beredningsprogrammet dpPower.

Är du redan fullfjädrad projekteringsingenjör eller projektledare och intresserad av oss? Vi är intresserade av dig - så hör av dig!

Vad erbjuder Karlstads El- och Stadsnät? 

Som anställd på Karlstads El- och Stadsnät finns en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra kommunkoncernens stuga i Sälen eller nyttja vår semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, semesterdagsväxla till extra lediga dagar, löneväxla till pension eller bruttolöneavdrag för personalbil eller personalcykel.

Som medarbetare har du ett förmånligt friskvårdsbidrag och kommunkoncernen erbjuder även alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp. Som tillägg till detta har vi i våra lokaler ett eget gym och erbjudande om massage en gång i månaden.

På Karlstads El- och Stadsnät har du möjlighet till distansarbete under del av din tjänst.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer KNAT/2023:217
Kontakt
  • Elsa Näsström, 054-5406033
Publicerat 2023-07-04
Sista ansökningsdag 2023-08-11

Tillbaka till lediga jobb