Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, Familjeavdelningen

 

 

Beskrivning

Du kan du bli en av oss!

Nu har du möjlighet att få bli en del av enheten och Hot- och våldsteamet då en av av våra medarbetare fått en annan tjänst inom avdelningen. 

Familjevåldsenheten tillhör organisatoriskt Arbetsmarknads- och socialförvaltningens Familjeavdelning. I Familjevåldsenheten ingår Barnahus Värmland, Regionkoordinatorer mot prostitution och människohandel i polisregion Bergslagen samt Hot- och våldsteamet.

Arbetsuppgifter

Hot- och våldsteamet består av 1 ärendehandledare och 5 socialsekreterare. Hot- och
våldsteamets uppdrag är att utreda vuxna våldsutsattas behov av stöd och skydd samt att utreda våldsutövares behov av stöd. Myndighetsutövningen sker endast inom ramen för SoL. I arbetet
ingår även en del praktiska arbetsuppgifter då ett antal jourlägenheter är kopplade till Hot- och
våldsteamet.

Om du kommer till oss erbjuder vi kontinuerlig möjlighet till kompetensutveckling inom området och har också extern handledning. Det här är en engagerad arbetsgrupp och enhet i ständig förändring där vi hela tiden lär nytt och utvecklas tillsammans.

Vi erbjuder dig som ny en handledare som hjälper dig att komma in i arbetet och de dagliga rutinerna. På enheten finns ärendehandledare, vars främsta uppgift är att handleda och vägleda dig i ditt dagliga arbete. Vi har en väl fungerande struktur både på enheten och på Familjeavdelningen. Alla nyanställda får en gedigen introduktionsutbildning som syftar till att öka både din kompetens och förståelse för den organisation du arbetar i. Utöver det kommer du få ett härligt gäng att lära känna, skratta och arbeta tillsammans med.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Socionomexamen är ett krav. B körkort för manuell växellåda är ett krav.
Erfarenhet av utredningsarbete inom socialtjänsten, arbete med våldsutsatta samt hot- och
riskbedömningar är meriterande. Som person är du stabil, engagerad och lösningsinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt så väl som i grupp och har förmåga att samverka med andra aktörer. Du är duktig på att strukturera och samordna arbetet och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Frida Malmén, 054-5405869
Facklig företrädare
  • SSR Ordf Sara Nicander, 054-5404946
  • Vision ordf Katarina Carlsson, 054-5404757
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Zurück zu Stellenangeboten