Karlstads Bostads AB

 

 

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 700 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet. Läs gärna mer om oss på kbab.se

Nu söker vi på KBAB en områdeschef till avdelningen för fastighetsförvaltning. Är du en person med stort intresse för fastighetsförvaltning, boendefrågor och ledarskap kan detta vara tjänsten för dig!

Beskrivning

Avdelningen för fastighetsförvaltning har som övergripande uppdrag att förvalta företagets samtliga fastigheter och kunder i nära samverkan med avdelningarna för marknad och kund och fastighetsutveckling. Avdelningen består av tre fastighetsområden och till ett av dessa söker vi nu en områdeschef.

 

Arbetsuppgifter

Som områdeschef har du verksamhets-, personal- och ekonomiansvar för ditt fastighetsområde. Ansvaret innebär bland annat att säkerställa att förvaltningen sker med så god kvalitet och affärsmässighet som möjligt utifrån fastigheternas, hyresgästernas och medarbetarnas behov.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att leda, styra och samordna verksamheten inom ett av våra fastighetsområden. En viktig del är att utveckla, planera och prioritera för en verksamhet med hög kvalitet genom exempelvis effektiva arbetssätt, metoder och rutiner.

 

Exempel på arbetsuppgifter utifrån verksamhetsansvaret kan vara:

  • coachning och ledning av cirka 20 medarbetare inom fastighetsområdet.
  • att tillgodose att reparations- och underhållsåtgärder blir genomförda.
  • att arbeta för att hyresgästerna upplever kvalitet och trygghet i sitt boende.
  • att säkerställa rätt bemanning och kompetens inom enheten.
  • budgetering, ekonomisk uppföljning samt prognosarbete.

 

Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en engagerad, ansvarstagande och resultatinriktad ledare. För att lyckas i rollen som områdeschef behöver du ha ett affärsmässigt förhållningssätt samt god prioriteringsförmåga för att kunna värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget.

Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer samt förmåga att genom ditt ledarskap få människor att jobba självständigt och ta eget ansvar. Du är en tydlig chef som samtidigt ger dina medarbetare utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten.

Du har akademisk examen med inriktning exempelvis inom fastighetsekonomi alternativt annan bakgrund som vi bedömer likvärdig. Ledarskapsutbildning är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet från arbete med motsvarande arbetsuppgifter. Du är en erfaren chef som motiveras av att vara i en ledande befattning med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Du har även goda erfarenhet från arbete med kundansvar/stor kundkontakt.

Rollen kräver att du har körkort och vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt stor vana av digitala arbetssätt och goda IT-kunskaper.

 

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten eller vill veta mer är du välkommen att kontakta fastighetschef Petra Höyhtyä på 054-540 74 53.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Petra Höyhtyä, 054-5407453
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Zurück zu Stellenangeboten