Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Färjestadsskolan

 

 

Beskrivning

Färjestadsskolan är en skola med ca 550 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i ett mångkulturellt område med goda möjligheter till uteaktiviteter och närhet till skogen. På skolan finns 8 fritidshem för både yngre och äldre elever.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som lärare i fritidshem arbetar du för att varje elev ska ha en meningsfull och lärorik fritid före, under och efter skolan. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för den pedagogiska planeringen och genomförandet av aktiviteter samt utvärdering och uppföljning av fritidshemmets verksamhet. 

Hos oss erbjuds du en dator som eget arbetsverktyg, arbetskläder för utevistelsen och kontinuerlig kompetensutveckling. Som nyutexaminerad lärare i fritidshem erbjuds du en erfaren mentor under ditt första år. Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Hos oss arbetar du tillsammans med välutbildade kollegor och jobbar med ett fokus på ett hållbart arbetsliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation mot fritidshem, alternativt en fritidspedagogsexamen.

Som person ser vi att du är kreativ och initiativtagande. Du har en god förmåga att kommunicera och skapa kontakt med såväl elever, kollegor eller vårdnadshavare och anpassar ditt budskap till mottagaren. Utifrån ditt tydliga och medvetna ledarskap och erfarenhet utformar du en öppen och trygg miljö där alla känner sig inkluderade.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230731
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Mikael Nilsson, 054-5403398
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Zurück zu Stellenangeboten