Karlstads Energi AB

 

 

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Beskrivning

På avdelningen Återvinningstjänster arbetar vi med hållbarhet på riktigt. Våra 50 medarbetare spenderar sin vardag till största del med att hantera avfall genom sophämtning, återvinningscentraler och Djupdalens avfallsanläggning. Vi arbetar ständigt för att utveckla både oss själva och det uppdrag vi har med att ta vara på Karlstadsbornas avfall på ett hållbart sätt.

Regeringen har beslutat om nya regler som gör det enklare för hushåll och verksamheter att sortera sitt förpackningsavfall. 1 januari 2024 tar kommunerna över ansvaret för insamling av förpackningar från producenterna och senast 1 januari 2027 ska fastighetsnära insamling vara införd för hushållen. Fastighetsnära insamling betyder att insamling av papper, plast, metall och glas ska ske där människor bor och arbetar. För Karlstads Energi innebär det en stor omställning med många utmaningar och bitar som ska falla på plats innan de nya reglerna träder i kraft. Vi söker nu en biträdande projektledare som vill arbeta med denna omställning hos oss.

Är du en ambitiös, nyutexaminerad student som söker din första utmaning efter studierna? Eller en person med flera års arbetslivserfarenhet som nu vill ta steget vidare och lära dig vad det innebär att driva projekt inom samhällsviktig verksamhet? Du kanske har en helt annan bakgrund men intresserar dig för miljöfrågor och vill arbeta med hållbarhet på riktigt?

Arbetsuppgifter

  • Tillsammans med ansvarig projektledare vara delaktig i planering och implementering av det nya uppdraget.
  • Bistå med framtagandet av underlag och kravställning vid exempelvis upphandlingar.
  • Vara delaktig i dialog och samverkan med andra kommuner.
  • Kommunicera med berörda aktörer som exempelvis bostadsrättsföreningar, markägare med flera.
  • Samordna interna frågor mellan bolaget och Karlstad kommun.

Din profil

Du är driven och kommunikativ. En lagspelare som samtidigt gillar eget ansvar. Du är strategisk och kreativ i ditt sätt att lösa problem, har lätt för att ta emot och genomföra uppdrag likväl som du själv ser vad som behöver göras för att lyckas i arbetet. Du är nyfiken, har hög arbetsmoral och tar stort ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning med inriktning mot projektledning, miljö, samhällsvetenskap eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande att ha arbetat inom offentlig sektor samt att ha erfarenhet av samverkan. 

För tjänsten behöver du:

  • B-körkort.
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningsform

Anställningsformen är särskild visstidsanställning med en anställningstid på 11 månader.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Malin Pettersson, 0545404107
Facklig företrädare
  • Ledarna, Bo Mattson, 054-5401154
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Zurück zu Stellenangeboten