Vård- och omsorgsförvaltningen, Hälso- och sjukvård

 

 

Vill du som sjuksköterskestuderande få en inblick i ditt framtid yrke?

Sök då till oss inom hälso- och sjukvården i sommar!

Vårt erbjudande

Ett sommarjobb där du får vara med och hjälpa våra sjuksköterskor i det dagliga patientnära arbetet. Du lär känna våra kunder, deras anhöriga/ närstående och får samarbeta med kunniga kollegor. Vi erbjuder marknadsmässig lön och bra förmåner enligt kollektivavtal. Utöver detta erbjuds du som anställd i Karlstads kommun även en rad förmåner. Bland annat har du möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen till ett bra pris. Kommunens eget fräscha friskvårdscenter heter Haga Motion och är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning, massage med mera. Karlstads kommun erbjuder också alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp kostnadsfritt. 

Anställningsperioden är mellan 230612 - 230811. Det är en fördel om du kan arbeta hela sommaren, men det går även att jobba del av sommaren. Introduktion sker under din första arbetsvecka, v24.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med sjuksköterskorna i ett team och utgår från en av våra fem sjuksköterskestationer i Karlstad. Ni jobbar med våra kunder som är Karlstadbor från sju år och uppåt och finns inom ordinärt boende, vårdboende, trygghetsboende eller funktionsstöd.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån delegering av sjuksköterska samt dagligen förekommande arbetsuppgifter på sjuksköterskestationen.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande med godkänt betyg på T4/T5, eller utbildad undersköterska och läser T1-T3 på sjuksköterskeprogrammet.

Du stimuleras av mötet med andra människor och har ett gott bemötande enligt vår värdegrund i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Du kan arbeta självständigt med kundbesök utifrån sjuksköterskans delegering och instruktioner. Som person är du också samarbetsinriktad samt har lätt för att kommunicera och samverka i grupp. 

För att kunna ta dig till våra kunder har du B-körkort och kan cykla.

Rekrytering pågår mellan februari och april, så vänta inte med din ansökan!
Vi kallar fortlöpande till intervju via telefon, sms eller mejl.

Innan anställning erbjuds ska utdrag ur Polisens belastningsregister kunna uppvisas.
Utifrån politiskt fattade beslut behöver du vara fullvaccinerad och kunna visa upp ett aktuellt covid-pass inför anställningen.

Här kan du se mer om hur det är att jobba hos oss! Urvalet kommer att starta redan under ansökningstiden och ske löpande. Välkommen att söka!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse, gärna v24-
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Heltid/deltid
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Anna-Lena Mörk, anna-lena.mork@karlstad.se, 054-5405884
Facklig företrädare
  • Kommunal, kommunalvardochomsorg@karlstad.se, 054-5404754
  • Maria Bygren. Vårdförb, maria.bygren@karlstad.se, 054-5404756
Publicerat 2022-11-03
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Zurück zu Stellenangeboten