Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Här arbetar många olika yrkeskategorier. Allt från ingenjörer av olika slag till ekonomer, kommunikatörer, sophämtare, tekniker, återvinningsarbetare och många fler.

Roligt att du är intresserad av att arbeta hos oss! Alla våra lediga jobb listas via Varbi och du hittar dem även på Karlstad kommuns webbplats eller Arbetsförmedlingens sida Platsbanken. Hittar du inget där som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Vänligen notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Övrig information

För att kvalitetssäkra hanteringen av spontanansökningar och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig i stället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

分享链接到:


登录并表达申请意向

返回职位空缺页面